banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Tekerlekli sandalye ile oy kullanmaya gitti

Batmanlılar sabah saatlerinden itibaren oy kullanmaya başladı. Kendisi yatalak olan Zine Avcıl isimli 95 yaşındaki yaşlı bir kadın ise oy kullanacağı 19 Mayıs Mahallesi Yahya Kemal Bayatlı Lisesine tekerlikli sandalyeyle getirildi.

Oy kullanmanın bir vatandaşlık görevi olduğunu söyleyen 95 yaşındaki Zine Avcıl’in oğlu M. Ali Avcıl, “Benim annem 95 yaşında yatalaktır. Ayağa kalkamıyor ve bu yüzden tekerlikli sandalyeyle buraya getirerek oyunu kullanmasını sağladık.” dedi.

Öte yandan Yavuz Selim Mahallesi Yavuz Selim Orta Okuluna taşınan Vali Zeki Şanal İlkokulunda oyunu kullanan Nasrettin Öner, 90 yaşındaki babasını oy kullanması için koluna girerek sandığa götürdü. (M. Fatih Akgül, M. Sait Çelik - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.