banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Tatvan'da

Tatvan’da öğrencilerin durumlarını takip etmek ve eğitimdeki başarılarını arttırmak amacıyla Tatvan Kaymakamlığı Başkanlığındaki Proje Koordinasyon Merkezi’nin hazırlamış olduğu proje kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde ‘TEOG İzleme Komisyonu’ kuruldu.

Her branştan bir eğitimcinin yer aldığı komisyon, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının amacına ulaşmasına katkı sunmayı amaçlıyor. Komisyon ayrıca yıl boyunca, açılan kurslarda yer alan öğrencilere gerekli kaynakların temin edilmesi, öğretmenler arasında bilgi ve deneyimin aktarılması noktasında köprü vazifesi yapacak.

Oluşturulan komisyon ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, komisyonun kuruluş amacı doğrultusunda oluşturulan bütçe ile öğrenciler için gerekli her türlü eğim materyalleri, kaynak ve dokümanlar temin edilerek öğrencilerin bundan istifade etmesi sağlanacağını kaydetti.

Erkan, Kaymakamlık olarak projeye her türlü desteği sunacaklarını belirterek şöyle konuştu: “Kaymakamlık olarak bizde projeye destek sunma noktasında elimizden geleni yapacağız. Bu anlamda ben gerek komisyonda görev alan öğretmenlerimize ve gerekse idarecilerimiz ve milli eğitim ekibine bu konuda inanıp, güveniyorum. Ayrıca öğrencilerimizin de bu çabaların karşılığı kat kat vereceğine inanıyorum. İnşallah komisyonumuzun başarılı çalışması sayesinde gerek öğrencilerimizin ve gerekse ilçemizin eğitim alanındaki başarısına katkı sunulmuş olacaktır.” dedi.

Öte yandan, oluşturulan komisyon ilk toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer Başkanlığında, TEOG Kurslarında görev alacak olan öğretmenlerle yaptı.  (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.