banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Tatvan'da bomba paniği

Tatvan ilçe girişi doğumevinin yanında bulunan kavşakta yapılan bomba ihbarı yetkilileri alarma geçirdi. Araç yüklü bomba ihbarını değerlendiren yetkililer sabah saat 08.00 sıralarında Tatvan-Bitlis, Bitlis-Ahlat, Tatvan- Ahlat yollarını trafiğe kapattı.

Tatvan Sanayi sitesinde bulunan esnaf ve halk tahliye edildi. Olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ve özel hareket polisi sevk edildi. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı alanda bomba imha uzmanları tarafından çalışma başlatıldı.

İlk olarak şüphelenen araçta yapılan çalışmalar neticesinde bombaya rastlanmadığı tespit edilirken, menfeze bomba yerleştirildiği ihbarı üzerinde duruldu.

Menfezdeki çalışmalar devam ederek yolun trafiğe kapatılması üzerine kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.  (Şükrü Tontaş/Menderes Beysülen - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.