banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Tatvan'da 12 PKK'li yakalandı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde PKK’ye yönelik yapılan eş zamanlı operasyonlarda 12 kişinin gözaltına alındığı ve operasyon yapılan adreslerde mühimmat ele geçirildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, PKK’ye yardım ve yataklık etmek, eleman temini ve propagandası yapmaktan dolayı polis tarafından eş zamanlı yapılan operasyonda, PKK’li 12 kişinin yakalandığı belirtildi.

Şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda mühimmatın ele geçirildiği ifade edilen açıklamanın devamında ise 4 adet tabanca ve tabancalara ait 7 adet şarjör, 106 adet fişek,  5 adet tüfek ve tüfeklere ait 205 adet fişek, 10 adet cep telefonu ve örgütsel dokümanın ele geçirildiği kaydedildi. (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.