banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Tatlıses'ten saklanan gerçek!

İbrahim Tatlıses'e, ruhsal çöküntü yaşamaması için bir gerçek söylenmiyor.

İstanbul'da televizyon programının çıkışı 13 Mart gecesi uğradığı Kalaşnikof'lu saldırı sonucunda ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'ten bir gerçek gizleniyor. Tatlıses'i ziyaret edenler bu konuda uyarılıp öyle odaya alınıyor.

İbrahim Tatlıses'e, ruhsal çöküntü yaşamaması için silahlı saldırıya uğradığı söylenmedi. Kazada yaralandığını zanneden sanatçının "Bana ne oldu, neden buradayım" diye sorduğu öğrenildi.

İstanbul'da Beyaz TV'deki program çıkışı 13 Mart gecesi uğradığı Kalaşnikof'lu saldırı sonucunda ağır yaralanan İbrahim Tatlıses'ten suikasta uğradığı gizlendi. Halen tedavisi süren Tatlıses'e doktorları ruhsal çöküntü yaşamaması için suikast girişiminde bulunulduğunu söylemedi.

Habertürk'in haberine göre, tedavi sürecini olumsuz etkileyeceği gerekçesiyle gerçeğin saklandığı ünlü türkücüye, makam otomobilinin ön koltuğunda oturduğu sırada trafik kazası geçirdiği, emniyet kemeri takılı olmadığı için de başını ön cama vurarak yaralandığı anlatıldı. Doktorları Tatlıses'i ziyaret eden yakınlarını bu konuda uyardı. Ara ara 'Bana ne oldu? Neden buradayım?' gibi sorular yönelttiği öne sürülen Tatlıses'in odasında televizyon ve radyo bulunmuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.