banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Tatlısesin uçağı iniş yaparken...

Otel açılışında verdiği konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tatlıses, İzmire gelirken uçakta yaşadıkları tehlikeli dakikaları anlattı. Uçağın, Adnan Menderes Havalimanına inişe geçtiği sırada pisti pas geçtiğini ifade eden Tatlıses, Herkesin ödü koptu ne oluyoruz diye. Açık ve temiz bir hava, tam ineceğiz uçak direkt pas geçti. Alçalmayı dengeleyemediğini sanıyorum. Sorduğumda pist hazır değil dediler. Nasıl yani, sahne mi hazırlıyorlar? Gelirken sol tarafıma baktım uzun uzadıya pist yatmış bizi bekliyordu. Hostese sordum önce cevap veremeyiz dedi, ardından ısrar edince pist hazır değildi dedi. Uçakta sağ tarafta oturan yeni pilotlara iniş yaptırmamak lazım. Benim tahminim öyle birşey oldu dedi.

TWİTTERA GİRDİM AMA NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM

Sosyal paylaşım sitesi twittere üye olduğunu ifade eden Tatlıses, Girdim ama ne olduğunu bilmiyorum. Anlamadım bir anda 2 bin kişi oldu. Ne oluyor dedim. Millet saldırıya geçiyor. Oraya yazılan herşey anında yayılıyor. Uçakta yaşadığımız olayı da oraya yazdım diye konuştu. Kaya Grubu tarafından restore edilerek hizmete açılan otelde, 9 yıl önce yaşadığı bir olayı anlatan Tatlıses, 9 yıl önce bu otel başka bir işletmecinin elindeydi. Burada kaldığım bir gün odamda duş aldıktan sonra bacağımda bir akrep görmüştüm. Nasıl gelmiş odaya, nasıl girmiş oraya anlamadım. Allah bizi seviyor. Kaya Grubunun alıp yeni hale soktuğu şu anki otel ise süper diye konuştu.

ERBİLDE GÜNDE 15 DAİRE SATIYORUZ

Irakın Erbil kentinde yaptığı yatırımlarla ilgili bilgi veren Tatlıses, İstanbulda bir otel açmayı planladığını, Kuşadasındaki otelini de çok uygun bir fiyata satacağını kaydetti. Tatlıses, Kuşadasındaki otele 10 milyon dolar istiyorduk, fiyatı 8 milyon dolara indirdik. Şu anda orayı satmam önemli, parası önemli değil. Otelleri azaltacağım çünkü Erbilde yatırımlar var. Müteahhitlik gayet iyi gidiyor. Bugün İzmirde bir müteahhit günde 3-4 daireyi zor satarken, biz orda günde 10-15 daire satıyoruz. şeklinde konuştu.

Ayağının uğurlu olduğunu ileri süren Tatlıses, Kaya Otele de uğurlu geleceğine inandığını belirtti. Tatlıses, kendi kanalının canlı yayınında bir medyumu stüdyodan kovması olayının hatırlatılması üzerine de, O olaydan sonra bir köşe yazarı, madem medyumdu kardeşim İbrahim Tatlısesin geleceğini neden bilemedi diye yazmıştı. Bu yazı çok hoşuma gitti. Medyumlara inanmam ama kötü büyü yapanlara inanırım sözlerini sarf etti.

(CİHAN)


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.