banner2
Öne Çıkanlar toz Douglas Tanquee Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy kayıkhane ÇATAK tesisleri

Tatlıses'in oğlu: Şuuru açıktı, babamla konuştum!

 Saldırıya uğrayan ve başından ağır yaralanan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'i uyandırıma girişiminde bulunan doktorları basının karşısına çıkıp, ünlü sanatçının durum hakkında net bilgi verdi. Oğlu Ahmet Tatlı ise 'babamla konuştum' dedi.

Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Çağlar Çuhadaroğlu ve İbrahim Tatlıses'in tedavisiyle ilgilenen doktorlar bir basın açıklaması yaptı. Doktorlar Tatlıses'in uyandırılması için verilen ilaçların iki kademe azaltıldığını ve uyandırmanın da aşamalı olarak yapılacağını duyurdu. Doktorları, Tatlıses'in hayati riskinin devam ettiğini de ekledi. Öte yandan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün Tatlıses'in uyandırıldığı ve iki saat uyanık kalacağı yönündeki açıklaması da doktorlar tarafından yalanlandı.

Öte yandan İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı da babasının sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tatlı, babsının durumunun iyiye gittiğini ve konu hakkında doktorlar ile aile adına kendisinin yapacağı açıklamaların dikkate alınmasını istedi. Tatlı babası ile şuuru açıkken konuştuğunu fakat kendisine neler söylediğini aktarmayacağını belirtti.

Ahmet Tatlı şunları söyledi:

"KONUŞTUM, ŞUURU AÇIKTI"

"Pek söyleyecek bir şey yok şu anda. Doktorlarımız devamlı açıklama yapıyor. İtibar etmeniz gereken yer burası. Yorumlar yapılıyor, kırıcı olanlar, iyi olanlar var. Hep doktorlarımız konuştu ama ailenin büyüğü benim, aileden ben açıklama yapıyorum.

İbrahim Bey'in her şeyi takip ediliyor. Çok insan kendine göre yorum yapıyor, en iyi açıklamayı da ayağa kalktığı zaman İbrahim Tatlıses yapacak. Başbakanımıza, cumhurbaşkanımıza, emniyet çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz, herkes bu işin peşinde. Burada ne söyleniyorsa ona inanmanızı istiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Sadece İbrahim Tatlıses'in iyi olmasını, yaşamda olmasını düşünüyoruz, başka hiçbir şey düşünmüyoruz. Çocukarı, torunları, kardeşleri, annesi, bacıları var. Başka yerlere düşmemesini istiyoruz bu konunun."

"İyiye gidiyoruz, iyiye gitmeye de devam edeceğiz. Her şeyde başından beri vardım. Ben de herkes gibi evimdeydim, şok geçirdim. Babamı gördüm, konuştum, şuuru da açıktı. Neler söylediğini söyleyemeyeceğim. Elini oynattığı bilgisi yanlış. Büyük bir ameliyat geçirdi, 6 saate yakın kaldı. Herkes bir şekilde ilgilendi. Onun dışında bir şey söylemek istemiyorum. Babam ayağa kalktığında bunlar konuşulur".

İbrahim Tatlıses'in doktorları ise sabah saatlerinde şu açıklamayı yaptı:

"BU TABLO AĞIR BİR TABLO"

"Kötüye giden bir şey yok. Kafa içi basıncını düşürmek için tedavi devam edecek. Derin uyutmadan giderek ilaçları azaltmaya geçtik. Bu da düne göre pozitif durumu göstermektedir. Ama tablo ağır bir tablodur. Hasta yoğun bakımdan çıkmadığı sürece hayati risk devam etmektedir. Umarım daha ileri saatlerde daha iyi haberler vereceğiz.

Uyandırılma süreci bir anda olup biten bir şey değil. İlaçların dozunu azaltıyoruz demenin anlamı şu: Kendisini uyutmak için verdiğimiz ilaçları iki basamak aşağıya çekiyoruz.

Beyin çok birebir çalışmadığı için bir zaman vermek mümkün değil. 3-5 gün içerisinde bile demek doğru değil.

Hastaneye geldiğine göre hafif bir iyilik hali olduğunu söyleyebiliriz...

Buraya gelen ziyaretçiler, sanki hastayla konuşmuş ya da bizden bilgi almış gibi haberler yayıyorlar. Bakın Tatlıses'in durumu hakkında bilgiyi bizler sadece aile ve sizlere bizzat veriyoruz. Lütfen bunların dışında verilen bilgileri dikkate almayın."

SARIGÜL, "UYANDIRILDI" DEMİŞTİ

TGRT Haber, İbrahim Tatlıses'le ilgili olarak Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül verdiği bilgiyi alt yazı olarak geçti. Sarıgül, ünlü satançının doktoları tarafından az önce uyandırıldığını ve 2 saat uyanık kalacağını açıkladı.

Haber 7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.