banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Tatlıses'in dönüş tarihi belli oldu

8 Nisan’dan beri Almanya Murnau’daki klinikte fizik tedavi gören İbrahim Tatlıses'im Türkiye'ye dönüş tarihi belli oldu.

14Mart’ta uğradığı silahlı saldırı sonucu sol tarafı tutmayan İbrahimTatlıses 8 Nisan’dan beri Almanya Murnau’daki klinikte fizik tedavi görüyor. Yapılan tedavilere hızlı cevap veren Tatlıses’ten sevindirici haber geldi. Yüzündeki felci yüzde 80 oranında yenen ünlü sanatçı dün doktorlarının yardımı olmadan tek başına yürümeye başladı.

HAZİRANIN İLK HAFTASI DÖNECEK

Tatlıses, hastane etrafındaki koşu parkurunda 12 dakika tek başına yürüyerek hemdoktorlarını hemde ailesini şaşırttı. 25 günlük bir fizik tedavinin uygulanacağı Tatlıses’in haziran ayının ilk haftasında Türkiye’ye döneceği de söylendi. Bu arada Tatlıses’in hastalığının bir an önce geçmesini bekleyen hayranları sanatçı için özel bir beste yaptı. Sanal ortamda en çok tıklanan şarkı Tatlıses’in en büyük moral kaynağı.

BUGÜN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.