banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Tatlıses'e saldırıda 20 kişi gözaltında

Şişli'de uğradığı saldırı sonucu kafasından yaralanan İbrahim Tatlıses'e suikaat iddiasıyla soruşturma başlatan emniyet olayla ilgili olduğunu düşündüğü 20 kişiyi gözaltına aldı. 

25 adrese baskın yapıldı.. Abdullah Uçmak dahil 20 kişi gözaltına alındı..

Abdullah Uçmak, daha önceki yıllarda da İbrahim Tatlıses'in otomobilini kurşunladığı ve ünlü sanatçıdan tehditle haraç istediği gerekçesiyle defalarca gözaltına alınarak tutuklanmıştı. Abdullah Uçmak'ın adı, 1998 yılında ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in içinde bulunduğu otomobilin pompalı tüfekle kurşunlanmasıyla gündeme gelmişti.

İbrahim Tatlıses'in aracının kurşunlanması ve organizatör Hasan Bora'nın silahla yaralanması olaylarının azmettiricisi olduğu iddiasıyla aranan Abdullah Uçmak, gözaltına alındıktan sonra 20 yıl hapis cezası talebi ile yargılanmıştı.

SALDIRIDA KULLANILAN SİLAH BULUNDU

Tatlıses'e yönelik silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınanların sayısının 20'ye yükseldiği öğrenildi. Olayda kullanılan silahın bulunduğu kaydedildi. haber7.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.