banner2
Öne Çıkanlar Aşağı Yazıcı Akhisar Belediyespor Asger Sorensen Angelo Preciado Darıca Gençlerbirliği

Tatlıses'e kebap ve balık ikramı

Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ünlü sanatcı İbrahim Tatlıses, tedavi gördüğü hastanede kebap ve balık yedi.Tatlıses Almanya'dan getirilerek tedavisinin sürdürüldüğü Maltepe Darüşşafaka Fizik ve Reabilitasyon Merkezi'nde balık ve kebap yedi.

Tatlıses'e ayrıca üzerinde İmparator İbrahim yazan keşgül ikram edildi.

Geçtiğimiz Perşembe günü Almanya'dan büyük bir gizlilik içinde getirilen Tatlıses'in merkezdeki tedavileri sürüyor. Tatlıses nedeniyle yoğun güvenlik önlemlerinin sürdürüldüğü merkezin 5'nci katına ailenin dışında kimse alınmıyor.Yakın dostu Aydemir Akbaş'ın ziyaret ettiği Tatlıses, Cumartesi günü şiş kebap yemek istediğini söyledi.

Bunun üzerine hastane mutfağında hazırlanan kebap, ünlü türkücüye ikram edildi. Yemek servisi bir tek şef garson tarafından yapılan Tatlıses, önceki akşam ise balık istedi. Bunun üzerine yakınları tarafından alınan balık hastane mutfağında pişirildi. Üzerinde İmparator İbrahim yazan Keşgül tatlısı ikram edilen Tatlıses, bu jeste de çok sevindi.   HABERTÜRK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.