banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Tatlıses vuruldu, yoğun bakımda

Urfalı ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses'in Şişli'de silahlı saldırıya uğradı. Bir araçtan uzun namlulu silahla ateş edilmesi sonucu ağır yaralanan ünlü sanatçıya gece boyunca 3 ameliyat yapıldı.

 

Şişli’de silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses’in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Saldırıda, Tatlıses’in yardımcısı olduğu belirtilen İpek Çakıcı’nın da yaralandığı bildirildi.

 

İddialara göre, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Şişli’de saat 00.00 sıralarında kimliği belirsiz şahısların silahlı saldırısına uğradı. Uzun namlulu silahlarla uzun mesafeden gerçekleştirilen saldırıda Tatlıses ile yanında bulunan ve yardımcısı olduğu belirtilen İpek Çakıcı da yaralandı.

 

Tatlıses ve Çakıcı, ilk olarak Özel Levent Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar, buradan ambulansla Özel Maslak Acıbadem Hastanesi’ne sevk edildi.. Acıbadem Hastanesi'nde ameliyata alınan İbrahim Tatlıses ve İpek Çakıcı’nın durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Olay yerini emniyet kordonuyla çeviren polis, detaylı delil araştırması yaptı.

 

Olay yerinde çok sayıda uzun namlulu silaha ait mermi kovanları bulundu. Polis, saldırıyı gerçekleştiren ve siyah bir otomobille kaçan failleri yakalamak için çalışma başlattı.

 

SALDIRGANLAR KUZEY IRAKLI İDDİASI

Başından vurulan İbrahim Tatlıses'in ameliyatı sırasında hastanede NTV mikrofonuna konuşan Kral TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akbay, şarkıcının yakınlarından aldığı bilgiye göre polisin saldırı yapılan arabayı tespit ettiğini söyledi.

 

Akbay sanatçının yakınlarından aldığı bilgiye göre, polisin saldırganların eşkâllerinin tespit edildiğini ve saldırganların Kuzey Iraklı olduğunu da açıkladı.

 

Daha önce de gelen bilgiler şarkıcının Maslak'taki Nurol Plaza önünde içinde 3 saldırgan olan bir araçtan uzun namlulu silahla vurulduğu ve plazanın önünde boş mermi kovanları bulunduğu yönündeydi.

 

Saldırının sebebi şu ana kadar açıklık kazanmadı ancak şarkıcının vurulmasının Kuzey Irak'taki yatırımlarıyla ilgili olabileceğine dair iddialar da var. Haber 7 .com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.