banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Balıklıgöl Kurtuluşspor Beziki Derneği Paylaşan Eller

Tatlıses kafayı zemine çarptı

İmparatora nazar değdi!
İbrahim Tatlıses hastanede yürümeye çalışırken düşüp kafasını zemine çarptı

14 Mart’ta uğradığı silahlı saldırı sonucunda 3 ayı aşkın bir süredir hastanede tedavi gören İbrahim Tatlıses önceki gün hastane terasından kameralara el sallayarak hayranlarını mutlu etmişti. Kimseden yardım almadan yürüdüğü dikkat çeken Tatlıses’e önceki gün adeta nazar değdi.

 Ünlü türkücü hastanede yürümeye çalışırken sendeleyip dengesini kaybetti ve yere düştü. Başını sert bir şekilde zemine çarpan sanatçıya doktorları ilk müdahaleyi düştüğü yerde yaptı. Daha sonra da hastanenin tıbbi koordinatörü Prof. Dr. Tunç Alp Kalyon’a telefonla haber verildi.

 Kalyon olayı duyar duymaz hastaneye koştu. Yapılan tetkiklerin ardından Tatlıses’in sağlık durumunun iyi olduğu anlaşıldı. Yaşadığı bu olayın ardından yanında bulunan herkese kızıp, bağırmaya başlayan sanatçı hastanede soğuk rüzgarlar estirdi. Rotahaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.