banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Taşıma Merkezi Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması Düzenledi


Yarışmaya Çamlıdere Ortaokulu, Bakırtaş Yasin Demir Ortaokulu, Emine Belkıs Ortaokulu, Abdulkadir Demirkol Emirler Ortaokulu, Günbalı Ortaokulu, Havşanlı Ortaokulu, Horoz Ortaokulu, İkiağız Ortaokulu, Kaplan Ortaokulu, Küçükhan Ortaokulu, Sağlık Ortaokulu, Şenocak Ortaokulu, Turluk Ortaokulu, Yardımcı Ortaokulu katıldı.
Katılımcı ortaokulları kura ile 4-4-3-3 şeklinde gruplara ayırarak gerçekleştirilen yarı final sonucunda gruplarını birinci olarak tamamlayan Havşanlı Ortaokulu, Şenocak Ortaokulu, Abdulkadir Demirkol Emirler Ortaokulu ve İkiağız Ortaokulu finale katılmaya hak kazandılar.
19 Nisan 2013 tarihinde Havşanlı Ortaokulunun bahçesinde yapılan final yarışması sonucunda yarışmayı Şenocak Ortaokulu birinci, İkiağız Ortaokulu ikinci, Havşanlı Ortaokulu üçüncü ve Emirler Ortaokulu dördüncü olarak tamamladı. Yarışma sonunda düzenlenen ödül töreninde yarışmada dereceye giren okulların öğrencilerine okul müdürleri tarafından ödülleriverildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.