banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Kovancı Mahallesi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş

Taşaron İşçilere Kadro Müjdesi Çıkar mı?

Son günlerde ortaya atılan taşeron işçilere kadro haberinin ardından Hükumet temsilcileri bu haberleri yalanlamış ve böyle bir çalışma olmadığını açıklamıştı. Taşeron işçilerin sesi Kaşip bu haberlerin gerçekleşmesi için genel başkan Hakan Aydın başkanlığında şube başkanları ile bir heyet oluşturarak Ankara'ya adeta çıkarma yaptılar.

Türkiye taşeron işçisinin sesi  kamu şirket personelleri KAŞİP derneği genel başkanı Hakan Aydın ve şube başkanları ile adeta Ankara'da kamp kurmuş ve taşeron işçilerinin kadro talepleri için aşınmadık kapı bırakmıyorlar.

Kaşip Genel Başkanı Hakan Aydın, İzmir Şube Başkanı Mustafa Can, İstanbul Koordinatörü Figen Akgün, Balıkesir Şube Başkanı, Adıyaman Şube Başkan Yard. Fadlı Erdem, Bingöl Şube Başkanı Sami Uçak, Osmaniye İbrahim Canpolat ve Erzurum Yavuz Seyrekbasan  ile birlikte taşeron işçilerle ilgili çalışmalar yaparak Çalışma Bakanlığı ve TBMM’de Partilerin Grup Başkan Vekilleri ve Bakanlarla görüştüler.

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Mecliste görüşen Kaşip derneği taşeron işçilere kadro yolunun açılabileceği bakanlar kurulunda taşeron işçiler için destek istedi.  Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu'na bakanlar kurulunda taşeron işçiler kadro istiyor talebimiz bakanlar kurulunda görüşülsün dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile görüşen Kaşip genel başkanı Hakan Aydın ve Kaşip heyeti yine bakanlar kurulunda taşeron işçilere kadro yolunun açılması için çalışmalara destek verilmesini istedi.

Çalışma Bakanlığında taşeron işçilerin sorunlarını tekrar masaya yatıran ve çözüm önerilerini sunan Kaşip Derneği daha sonra Meclisteki bütün partilerin Grup Başkanvekilleri ile bir araya gelerek taşeron işçilerin sorunlarını siyasilerin çözmesi gerektiğini bu sorunların çözülemeyecek sorunlar olmadığını aktardılar.

Meclis çalışmalarından dolayı Mecliste bulunan bütün bakanlara taşeron işçilerle ilgili bilgiler aktardılar ve bakanlar kurulunda taşeron işçileri için destek istediler.

Milliyetçi Harekat Partisi Mhp Grup Başkan Vekili Oktay Vural Taşeron işçilerin sorunları ile yakından ilgileniyoruz ve bu konuda çalışmalarımız devam ediyor Kaşip derneğinin bu tür komisyonlarda yer almasını bizler de istiyoruz dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Akparti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın taşeron işçileri için neler yapılabilir nasıl çözümler üretilir konuları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Barış ve Demokrasi Partisinin Millet vekilleri ile de görüşen Kaşip heyeti bütün mecralarda taşeron işçilerin sesi olmaya devam ediyor.

Türkiye taşeron işçilerin kadroya alınması için adeta Ankara'da kamp kuran kaşip heyetinin çalışmaları devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.