banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Tarsus'taki olaylarda 1 çocuk öldü

Tarsus’un Fahrettin Paşa Mahallesinde  yapılan  gösterilerde karnından silahla vurularak ağır yaralanan 13 yaşındaki Davut Özer adlı çocuk hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre Tarsus’ta Doğu ve Güneydoğu’daki olayları protesto etmek amacıyla Fahrettinpaşa Mahallesi'nde PKK’liler tarafından yapılan korsan gösteriler sırasında çıkan  olaylarda Davut Özer (13) karnından ağır yaralandı.

Mahalle sakinleri tarafından  hastaneye kaldırılan  yaralı Özer, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Tarsus’un bir çok mahallesinde şiddetli olaylar devam ederken, göstericiler Fahrettinpaşa Mahallesi’nde bulunan ilk okulu yaktı. İtfaiye araçları mahalle giremezken, polis TOMA’dan  su sıkarak okuldaki yangını söndürdü.

İlçede bir çok mahallede gerginlik devam ederken, bazı mahallelerde PKK’liler tarafından bazı vatandaşların ev iş yerlerine saldırılar yapıldığı öğrenildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.