banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Paylaşan Eller

Tarsus'taki cinayetin zanlıları yakalandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde dün başı taşla ezilerek öldürülen Halit Taysı’nın (28) katil zanlıları olan karı-koca gözaltına alındı.

Meydana gelen olayla alakalı Savcı talimatıyla soruşturma başlatan polis, fiziki ve teknik araştırma neticesinde olayının failleri olduğu iddia edilen O.Ç ve eşi S.Ç Mersin de yakalanarak Tarsus Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Burada ifadeleri alınan zanlılar bu gün sabah saatlerinde adli mercilere sevk edildi.

Hatırlanacağı üzere dün Tarsus’un Yeşilyurt Mahallesi Yavuz Donat Bulvarı Devlet Demir Yolları Lojmanlarının yan tarafında bir erkek şahsın hareketsiz yattığı yönünde ihbar alan polis ekipleri olay yerine giderek çalışma başlatmış, yapılan ilk çalışmada, şahsın başının taşla ezilerek öldürüldüğü ve yapılan sorgulama da öldürülen şahsın Bitlis/ Hizan nüfusuna kayıtlı Halit Taysı (28) olduğu belirlenmişti. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.