banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Tarsus'taki adliye önü cinayetine 2 tutuklama

Tarsus adliyesi önünden Sertaç Afşin'i (28) öldürüp, kardeşi Remzi Afşin'i (42)yaraladığı iddiasıyla aynı saatte polis tarafından yakalanan 4 kişiden 2'si tutuklandı.
 

Olayın ardından adliye polisi tarafından olayda kullandıkları tabanca ve av tüfeği ile yakalanan L.T., M.R.G, A.T, ve M.T, ifadelerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi.
 

Şüphelilerden M.R.G. ve L.T. tutuklanırken diğer 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 

Tarsus Adliyesi bahçesinde dün meydana gelen olayda, kızı kaçırılan Remzi Afşin ve kardeşi Sertaç Afşin, başka bir dava için geldiği adliyeden çıkarken, iddiaya göre kız kaçırma nedeniyle aralarında husumet bulunan M.R. G (32), A.T.(47), L.T (55) ve M.T (22) tarafından  yolları kesilerek tartıştımıştı.


 

Çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü, 4 kişi yanlarında getirdikleri pompalı tüfek ve tabanca ile iki kardeşin üzerine rastgele ateş etmeleri sonucu, vücutlarına isabet eden saçma ve mermilerle yaralanan Afşin kardeşlerden Sertaç Afşin kaldırıldığı Tarsus Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirmiş. Remzi Afşin ise tedavi altına alınmıştı.   (A. Hakim Kurt-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.