banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Tarsus'ta trafik polislerine kameralı sistem

MERSİN - Tarsus Bölge Trafik Denetleme ve Büro Amiri Davut Dönmez ile komiser yardımcısı Fatih Uyanık ve bazı polis memurlarının bu konuda bilgilendirilmesinden sonra uygulamaya başlandı.

Kameralı sistemi seminerde servis aracı sürücülerine anlatan Tarsus Bölge Trafik Denetleme ve Büro Amiri Davut Dönmez, bundan sonra trafik ekiplerinin görev anında apoletlerine bir kamera takılacağını, böylece görev anında meydana gelebilecek bir olumsuzluğun da kamerada kayıt altına alınacağını ve olumsuzluk halinde kayıtların inceleneceğini söyledi.

Yeni sistem bazı olumsuz konuların meydana gelmesinde caydırıcı olacağı gibi, olay anında da iki tarafın şahitliğini yapacağı belirtiliyor. (A. Hakim Kurt - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.