banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Tarsus'ta trafik kazası: 2 ölü

Tarsus-Adana- Gaziantep otoyolunda anarya giden bir otomobile TIR'ın çarpması sonucunda otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

Alınan bilgiye göre Ankara’da Pazar günü yapılacak olan Hacı Bektaş-i Veli Anadolu Kültür Vakfı’nın Genel Kuruluna katılmak için İskenderun’dan yola çıkan  Seydi Karakuş yönetimindeki 01 AON 55 plakalı özel otomobil (Tarsus-Adana- Gaziantep) otoyolunda kavşaklar mevkiinde Pozantı kavşağını  kaçırdı.

Kavşağa girmek için otoyolda anarya giden sürücü Karakuş aracıyla, arkadan gelen  Seydi Karani Tezmen yönetimindeki 80 GS 119 plakalı TIR'a çarptı.

Otomobilde bulunanlar araç içerisinde sıkışırken olay yerine gelen  112 Acil Ekiplerince araçtan çıkartılan, sürücü Seydi Karakuş (52), Düzgün Argun, Dr Halil İbrahim Ayaz ve Mehmet Buluş (75) yaralı olarak Tarsus Devlet ve özel hastanelere kaldırıldı.

Otomobilde sıkışan yolculardan Hasan Koyuncu olay yerinde hayatını kaybederken, yaralılardan Seydi Karakuş ise kaldırıldığı Tarsus Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Abdulhakim Kurt- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.