banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Tarsus'ta trafik kazası: 1 ölü 5 yaralı

MERSİN- Mersin’in Tarsus ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında Emin Gök hayatını kaybederken, 1’i ağır olmak üzere 5 kişi  yaralandı.

Alınan bilgilere göre, İlçeye bağlı Sarıveli Mahallesi (köyü) yakınlarında Mehmet Gök, içersinde babası Emin Gök , annesi  Meliha Gök, eşi  Gülhan Gök ve 3 yaşlarındaki çocuğu Melih Gök’ün  bulunduğu  33 F 7685 plakalı otomobil ile seyir halinde iken, karşı yönden gelen E.T. yönetimindeki 33 NEN 48 plakalı ticari araçla çarpıştı.

Meydana gelen trafik kazasında, 33 F 7685 plakalı araçta bulunan baba Emin Gök hayatını kaybederken sürücü Mehmet Gök ve araçta bulunan annesi, eşi ve 3 yaşındaki çocuğu yaralandı.Yaralılar olay yerine çağrılan 112 Acil Ambulansları ile için Tarsus Devlet Hastanesine kaldırılarak  tedavi altına alındı. Yaralılardan  sürücü Mehmet Gök’ün durumun ağır olduğu belirtildi. Kazaya karışan 33NEN 48 plakalı araç sürücüsü E.T.’nin de hafif yaralı olduğu belirtildi.

Kazada hayatını kaybeden Emin Gök’ün cansız bedenin savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından, hastane morguna kaldırılırken, jandarmanın  kazayla ilgili soruşturma başlattı.   (A. Hakim Kurt-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.