banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI ile anlaştı urfaspor kartalspor maçı trafik kazası

Tarsus'ta silahlı saldırı: 1 ölü

Tarsus'ta sokak ortasında silahla vurulan 2 gençten birisi olay yerinde can verirken diğeri yaralandı.

Alınan bilgiye göre; Akşemsettin Mahallesi ile İncirli Kuyu Mahallesini birbirine bağlayan Yüzbaşı Yaşar Caddesi üzerinde bulunan Kırklar Stadyumu yakınlarında alkol aldıkları iddia edilen 31 yaşındaki Ahmet K. ile Ramazan E. (24)  sohbet ederlerken yanlarına içinde 3 kişinin bulunduğu plakası alınamayan otomobil yanaştı.

Otomobilin içindeki şahıslar tarafından silah ve av tüfeği ile açılan ateş sonucu Ahmet K., olay yerinde yaşamını yitirdi. Olayda vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalar ile yaralanan Ramazan E. ambulansla Tarsus Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinde Ahmet K’ye ait olduğu iddia edilen 33 NLB 92 plakalı motosiklet park halinde bulunurken, motosiklete yakın bir noktada 5 adet dolu av tüfeği fişeği bulundu. 

Olay yerine gelen polis, alınan önlemlerin ardından Ahmet K’nın öldürüldüğü yerde inceleme yaptı.

Olayı gerçekleştirenlerin bulunması için soruşturma başlatıldı. (A. Hakim Kurt - İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.