banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Tarsus'ta kurban fiyatları ve satış yerleri belirlendi

Tarsus Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle kurban satış fiyatları ve kesim yerlerini belirledi. Belirlenen yerler dışında ve farklı fiyatta kurbanlık satışı yapanlara göz açtırılmayacağı duyuruldu.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, koyunun kilogramını 13.50 TL, keçinin kilogramını 13.00 TL ve büyük baş hayvanın kilogramını ise 11.00 TL olarak açıkladı.

Kurban satış ve kesim yerlerinin de hazır olduğunu ifade eden Can, satışların 82 Evler Mahallesi'nde eski Buğday Pazarı yerinde, Gaziler Mahallesi Belediye Dershanesi yanında bulunan alanda, Kırklarsırtı Mahallesi Aydoğan Cami yanında, Kavaklı Mahallesi hemzemin geçidi yanı mezarlığın karşısı ile Cem ve Kültür evi yanında, Yunus Emre Mahallesi Tarsus Belediyesi Canlı Hayvan Ticaret Merkezi ile Karabucak mevki civarında yapılacağını açıkladı.

Can, kesimlerin ise Belediye Mezbahanesi ve Gaziler Mahallesi Mavi Bulvarı üzerinde bulunan eski Belediye Dershanesinde ücretsiz olarak yapılacağını belirtti.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.