banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Tarsus'ta kaza: 2 ölü 1 yaralı

 Mersin’in Tarsus İlçesinde, TEM otoyolu Damlama Mevkiinde, sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında emekli astsubay ile hemşire eşi hayatlarını kaybederlerken, araçta bulunan bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Ankara’dan Adana’ya bir yakınının cenazesine katılmak üzere 06 EY 9339 plakalı otomobil ile yola çıkan emekli astsubay Erol Yaşar’ın (51) kullandığı ve içerisinde hemşire eşi Reyhan Yaşar’ın (38) ve yeğeni Mustafa Gerger (20)’in bulunduğu otomobil ile,  TEM otoyolu Damlama mevkiinde önünde gitmekte olan Veli Dönmez idaresindeki 06 BC 8162 plakalı TIR’a arkadan çarptı.

Meydana gelen kazada emekli astsubay olan araç sürücüsü Erol Yaşar, otomobil içinde sıkışarak can verirken, kazada yaralanan hemşire eşi Reyhan Yaşar (38)  Acil 112 ambulansı ile hastaneye sevk edilmek istenirken yolda hayatını kaybetti.

Otomobil içinde bulunan Mustafa Gerger (20) ise hafif yaralanarak Tarsus Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazanın meydana geldiği yerde Jandarma önlem alırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.