banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Tarsus'ta kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonları

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan operasyonlarda 3 kişinin üzerlerinde uyuşturucu ile yakalandığı, 2 kişinin de yaklaşık 28 bin paket kaçak sigara ile yakalandığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, Mithatpaşa Mahallesi civarında İ.A (35) ve E.T (27) isimli şahıslar 5 fiş uyuşturucu eroin maddesi ile birlikte yakalandığı, Çağlayan Mahallesi civarında H.G (32) isimli şahıs ise 1 kilogram uyuşturucu esrar maddesi ile birlikte yakalandığı belirtildi.

Ayrıca Tarsus D-400 Hal Kavşağı mevkiinde yapılan yol kontrolleri esnasında A.T (31) ve M.Ç (36) isimli şahısların sevk ve idaresindeki araçta 27 bin 800 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği kaydedildi.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğünde sorguları tamamlanan zanlılardan İ.A’nın (35) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği, diğer zanlıların ise hakkında adli mercilerce soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.