banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Tarsus'ta işlenen cinayetin sırrı çözüldü

Tarsus’ta elleri ve ayakları bağlanıp yakılarak öldürülen ve cesedi ardından sulama kanalına atılan Muhammed Hac Cüneyt (19) cinayetinin sırrı çözüldü. Fidye için kaçırıldığı belirtilen Muhammed Hac Cüneyt ile kendisini kaçırıp öldürenin Suriye uyruklu olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre 25 Eylül 2015 günü Tarsus’un Yüksek Mahallesinde sulama kanalında bir ceset bulundu. Cesedin 20-25 yaş aralığında olduğunu tespit eden polis, kayıp başvurularını tek tek incelemeye aldığında cesetten alınan parmak izinin yapılan incelemeler sonucunda ailesi tarafından ekmek lamaya gönderilen ve 16 gün boyunca kendisinden haber alınamayan Suriyeli Muhammed Hac Cüneyt’e (19) ait olabileceği ihtimaline vardı.

Anne ve babasından alınan DNA ve parmak izi sonuçları karşılaştırdığında cesedin Suriyeli Muhammed Hac Cüneyt’e ait olduğu belirlendi.

Cüneyt'in ekmek fırıncısı olan amcasının yanında ekmek dağıtıcılığı yaparken telefonla istenilen bir siparişi götürdükten sonra kendisinden haber alınamadı.

Cüneyt’in babası olan Adil Cüneyt, çocuklarının ellerinde olduklarını ve kendilerine 5 bin dolar karşılığında vereceklerini aksi takdirde çocuklarını öldüreceklerini belirten bir şahıs tarafından telefonla arandı.

Telefona sesi kaydeden baba, kaydı fırıncı ağabeyine dinletince, ağabeyi bu sesi tanıdığını ve bu sesin Suriyeli Muhammed A. (19) olduğunu belirtti.

Polise yapılan başvurunun ardından polis, babaya şahsı aramalarını ve parayı vereceklerini söylemesini istedi.

Şahsın "Ben önce parayı alırım sonra çocuğu veririm." dedikten sonra telefonu kapattığı, bir daha arama yapılmayınca da şahsın Cüneyt'i öldürdüğü ve Suriye'ye kaçtığı belirtildi.

Polis, Muhammed Hac Cüneyt’i (19) kaçırıp öldüren Suriyeliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Muhammed Hac Cüneyt’in cesedi ailesi tarafından Adana Küçükoba mezarlığında toprağa verildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.