banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Tarsus'ta HDP'liler bir eve molotof ve silahlarla saldırdı

Seçim sonuçlarının açıklamasından ardından Mersin’in Tarsus ilçesi Barbaros Mahallesinde, sokak gösterileri yapan HDP’liler, AK Parti’ye çalıştığı iddiasıyla H.A. isimli şahsın evine,  el yapımı bomba, Molotof ve silahla saldırdı.

Alınan bilgilere göre, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından, Barbaros Mahallesinde bulunan H.A. isimli şahsın, AK Parti’ye çalıştığı iddiasıyla HDP’liler tarafından önce sözlü hakarete uğradığı, çıkan kısa süreli arbedenin, çevredeki vatandaşların araya girmesiyle yatıştığı öğrenildi.

Yaşanan tartışmadan yaklaşık  2 saat sonra H.A.’nın evine  el yapımı bomba, Molotof ve silahla saldırı düzenlendi.   Sıkılan silahlardan dolayı evin camları kırılırken, bazı kurşunlar ise pencerelere ve duvarlara saplandı. Atılan Molotofların evin balkonunda patlaması sonucunda kısa süreli yangın meydana geldi.

Olay yerinde gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken, olay yerine çok sayıda zırhlı araçla  polis ekipleri sevk edildi. Olayda herhangi  bir yaralanma olmazken evde büyük çapta maddi hasar meydana geldiği görüldü.

Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan Polisin incelemeleri sürüyor.    

(İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.