banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Tarsus'ta bir kişi kaldığı çadırda ölü bulundu

Mersin’in Tarsus İlçesine bağlı Aliağa Mahallesinde kendilerine ait koyun sürüsünün bekçiliğini yapan 24 yaşındaki Tolga Aslan, barınmak için kaldığı çadırda ölü halde bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Tolga Aslan (24), kendilerine ait koyunların yanında bekçilik yapmak için geceyi bir çadırda geçirdi. Günün aydınlanması ile sabah eve gelmeyen Tolga Aslan’ı uyandırmak üzere oğlunun kaldığı naylondan çadıra giden baba Mehmet Aslan, oğlunun çadır içinde hareketsiz bir şekilde yattığını gördü. Oğlunu bir türlü uyandıramayan baba Mehmet Aslan, çevredeki vatandaşlardan yardım istedi.

Oğlunun cansız bedenini bulan baba Mehmet Aslan’ın sinir krizi geçirirken, durumun haber verilmesi üzerine olay yerine Jandarma ve ambulans ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Tolga Aslan’ın yaşamını yitirdiği anlaşıldı.

Tolga Aslan’ın uykudayken ısınmak için mangalda yaktığı ateşin kömüre dönüşmesi üzerine kömürden ortaya çıkan dumandan zehirlendiği ve bu nedenle yaşamını yitirdiği ileri sürüldü.

Aslan’ın cesedi, Cumhuriyet savcısının yaptığı ilk incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin anlaşılabilmesi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.