banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Tarsus'ta 600 çocuğa bayramlık hediye edildi

 Tarsus Ticaret Borsası’nın "Her Çocuk Bayramlık Giymeli Projesi" kapsamında ihtiyaç sahibi 600 öğrenciye kıyafet ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, 23 okuldan yardıma muhtaç 600 öğrenciyi tepeden tırnağa giydirdiklerini belirtti.

Yapılan yardımlarla birlik ve beraberliği ön planda tuttuklarını ifade eden Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, "Çocuklarımız, gençlerimiz ülkemizin geleceğinin teminatıdır. Bize düşen yardıma muhtaç olan tüm öğrencilerimize olanaklarımız çerçevesinde yardımcı olmak. Bizler aile yapımız olarak dayanışmayı birlik ve beraberliği her zaman önde tutmuşuzdur. Ön planda tutmaya da gayret edeceğiz. Burada bu evlatlar hepimizin evlatları. Bu konuda oldukça duyarlı davranmamız gerektiğini, bu duyarlılığı toplum kesimlerinin paylaşması gerektiğini düşünüyorum. Bayramdan önce çocuklarımızı sevindirdiğimiz için bizler de çok mutluyuz" diye konuştu. (A. Hakim Kurt-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.