banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

Tarsus'ta 162 Molotof ele geçirildi

Mersin’in Tarsus ilçesinde PKK/KCK’ye yönelik gerçekleştirilen baskınlarda 19 kişi gözaltına alınırken, 5 kasa haline 162 adet Molotof ve çeşitli mühimmat  ile eylemlerde kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerince,  PKK/KCK’ye yönelik Fahrettinpaşa ve Gazipaşa mahallelerinde  eş zamanlı baskınlar gerçekleştirildi.

Yapılan baskınlarda, 5 adet plastik kasa içerisinde kullanıma hazır toplam  162 adet Molotof kokteyli, 9 adet boş şişe, 3 adet koli bandı , 2 adet mavi huni, Kırmızı siyah renkli 2 çift eldiven, Molotof kokteylli olarak kullanılan bez parçaları, 2 adet kırmızı renkli poşet, 1 adet sarı renkli poşet, 7 adet şeffaf poşet, 1 adet siyah renkli poşet, 1 adet beyaz renkli çiçek desenli yastık kılıfı, 1 adet krem renkli perde, 1 adet mavi renkli içerisinde sıvı bulunan ağzı kapalı bidon, Molotof kokteylli hazırlamak için bir miktar şeker, 7 adet boş av tüfeği kartuşu, 1 adet siyah renkli Ekol Fırat Magnum ibareli seri numarası kısmı kazınmış kuru sıkı tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör ve 9 adet dolu kuru sıkı tabanca fişeği, 12 tane havai fişek, çeşitli renklerde fitil olarak kullanılmak üzere hazırlanmış bez parçaları, ve çok sayıda eldiven ve koli bandı ele geçirildi.

Baskınlarda gözaltına alınan 19 kişinin ise Emniyetteki sorgularının devam ettiği öğrenildi.

(İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.