banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Tarla, Arazi Kavgaları Bakan Çelik'i de bıktırdı

Şanlıurfa Valiliği tarafından Şehitlik Çamlıkta verilen iftar yemeğine Şanlıurfa’da faaliyet gösteren birçok Sivil Toplum Kuruluşu temsilcisi katıldı. Şanlıurfa’dan Ankara’ya geçmeden önce iftarını Valiliğin düzenlediği iftar programında yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanı Faruk Çelik, burada yaptığı konuşmada kardeşçe yaşama çağrısı yaparken artık arazi, tarla, su kavgası yaşanmamasını dilediğini belirterek Ramazan Ayını ve bayramı vesile alarak herkesin barış içerisinde olmasını temenni etti.
İftar programına ev sahipliği yapan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç de programda bir konuşma yaparak tüm Şanlıurfalıların Ramazan Ayının mübarek olmasını diledi. İftar programına katılan çeşitli kesimlerden katılımcılardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güvenç: “Bu tablodan dolayı şükrediyorum Allah’a. Seçilmiş bakanımız, milletvekillerimiz, başkanlarımız, STK’larımız… Herkes burada, Şanlıurfa burada. Huzur içerisinde iftar ediyoruz, ne mutlu bize. Etrafımızda  ateş yanıyor, Suriye’de Esad halkını bombalıyor. 55 bin Suriyeli kardeşimize biz sahip çıkıyoruz. Şanlıurfa olarak 21 bin insanı yediriyoruz, içiriyoruz. Buna şükretmemiz lazım. Biz burada devlet millet kaynaşmasını sağladıysak, milletin refahını önceye alabildiysek, insan odaklı hizmeti yürürlüğe koyabildiysek, ‘millete efendilik yoktur millete hizmetkarlık vardır’ felsefesiyle yaptık” dedi.
Milletimizin bu sevgi selinin tüm çocuklarımızı, tüm insanlarımızı kucaklaması ve memleketimizde akan kanın bir an önce bitmesi temennisinde bulunan Vali Güvenç, Türkiye’nin hedefinin 10 yıl sonra 100 milyonluk nüfusla ve 500 milyar dolarlık ihracatla dünyanın 10 büyük ülkesinden biri olmak ve bu 100 milyonluk nüfusu devlet olarak doğusuyla batısıyla kucaklayabilmek, geleceğe güvenle bakan dünyada söz sahibi bir ülke olabilmek olduğunu dile getirdi ve milletimizin de bu kararlılıkta olduğunu, bunu başarabilecek güçte olduğunu belirtti.
Sayın bakanımız Faruk Çelik’in destekleriyle sorunların birer birer üstesinden elbirliğiyle gelindiğini vurgulayan Vali Celalettin Güvenç: “artık bu topraklarda karamsarlığa, kavgaya yer kalmamıştır” diyerek; bu topraklarda kimsenin kimseye üstünlüğünün olmadığını ve herkesin bu düşüncede olduğunu ifade etti.  
İyi niyetle iyi işler yapmaya çalıştıklarını belirterek yapılan hizmetlere değinen Vali Güvenç; sağlanan birlik ve beraberlik ortamının bozulmamasını dileyerek, “52 derece sıcağın altında açılışlara katılan ve bize maddi manevi destek sağlayan Sayın Bakanımıza şükranlarımı minnetlerimi arz ediyorum” dedi.
Şanlıurfa Valiliğinin Şehitlik Çamlık’ta verdiği iftar yemeğine ÇSGB Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Milletvekilleri Seyit Eyüpoğlu, Mehmet Akyürek, Emin Önen ve Kasım Gülpınar, Sivil Toplum Kuruluşları, vakıf ve dernek temsilcileri katıldı.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.