banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Tarım Müdürü Görevine Başladı

 Şanlıurfa Eski Tarım İl Müdürü Abdullah Keskin'in Sakarya Adapazarı Tarım İl Müdürlüğüne vekâleten atanmasının ardından yerine, Ankara Tarımsal Ekonomi Araştırma Enstitüsünde görev yapan Ziraat Mühendisi Remzi Çubuk atandı.

 Bir hafta önce Şanlıurfa Tarım İl Müdürlüğüne atanan ve 7 kez İl Müdürlüğü görevi yaptığını belirten Çubuk, `Yeni görev yerim olan Şanlıurfa İlinde görevime başlamanın mutluluğunu yaşıyorum. İstikrar ve başarı için, tarımı bulunduğu noktadan hak ettiği noktaya taşımak, tarım kesiminde çalışan üretici ve yetiştiricilerimizin sosyal ekonomik beklentisini yükseltmek, yeni teknoloji ve teknikleri bölgeye taşımak istiyorum. Çiftçi mevzuatı çerçevesinde çiftçi memnuniyetini sağlamak en birinci görevimizdir. Birikimlerimi bu yolda sarf etmeye çalışacağım` dedi.


HABER:BUBİ CENGİZ/ Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.