banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Tarım işçilerini taşıyan midibüs kanala uçtu

Mersin’den Tarsus’a narenciye toplamaya gelen tarım işçileri akşam olmasıyla 33 ACV 97 plakalı midibüsle eve dönerken DSİ kanalına düştü. Kazada 2’si ağır 9 işçi yaralandı.

Sürücülüğünü Hüseyin Köse’nin yaptığı midibüs, belirlenemeyen bir nedenden dolayı Yunus Emre Mahallesi ile Bahçe Mahallesi’nin arasından geçen Ulubatlı Hasan Caddesinde Arıtma tesisi yakınlarındaki DSİ’ye ait sulama kanalına uçtu.

Kanalın içinde sürüklenen midibüsün içinde bulunan 9 işçi yaralanırken, olay yerine çok sayıda ambulans ve Arama Kurtarma (MER-KUR) ekipleri sevke edildi. Aracın içinde bulunan yaralılar çevredeki vatandaşların ve görevlilerin çabalarıyla kanalda sedye ile çıkartılarak ambulanslar ile Tarsus Devlet Hastanesine ve Medical Park Tarsus Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan 9 yaralıdan 2’sinin durumunun ağrı olduğu belirtilirken diğer yaralıların genel durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kanala uçan midibüs çekçi yardımıyla kanaldan çıkartılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.