banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Tarım İşçileri Mersinde Kavga Ettiler

Olay, Yenice beldesi Yiğitbaşı Mahallesi Stadyum Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'dan bölgeye tarım işçisi olarak gelen ve evlerinden eşyaları çalınan vatandaşlar, "Eşyalarımızı Cono'lar çalıyor ve sokakta yolumuzu keserek bizlere saldırıyorlar" iddiası ile dün akşam "Sizleri burada istemiyoruz" sloganları eşliğinde Cono aşiretine mensup ailelerin evlerine saldırdı. Ellerindeki sopa ve taşlarla Conolara ait evlerin ve otoların camlarını kıran Şanlıurfalıları jandarma ekipleri
güçlükle engelledi. Bugün Cono aşireti mensubu Şimşek adlı şahıs, evinin camlarını kırdığı gerekçesiyle Mehmet Ç.'yi (40) bacağından bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Mehmet Ç. tedavi altına alınırken, bölgede yaşanan gerginliğin büyümemesi için Tarsus Kaymakamlığı devreye girdi. Tarsus Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, sürekli kavga eden tarafları Yenice Belediyesi'nde toplayarak, gerginlik yaşanmaması konusunda uyardı. Kaymakam Gödekmerdan, "Burada herhangi bir gerginlik istemiyorum. Burası hukuk devletidir. Kimse kafasına göre hareket edemez. Şikayeti olan kanuni yollardan hakkını arar" dedi.
Jandarma ekipleri bölgede yoğun güvenlik önlemleri aldı.

http://balikligol.com/images/news/2010.jpg

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.