banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

Tarihin en büyük 'captagon hap' operasyonu

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, kentte gerçekleştirilen baskınlarda 10 milyondan fazla captagon uyuşturucu hap ele geçirildiğini belirtildi.

Yapılan açıklamada, 18 Kasım Çarşamba günü il merkezinde yapılan operasyon kapsamında, komşu ülkede imal edilerek Türkiye üzerinden Arap ülkelerine sevk edilmek üzere, hava filtrelerine zulalanmış vaziyette 7 milyon 326 bin, devamında 19 Kasım Perşembe günü bir depoya yapılan operasyonda 3 milyon 600 bin olmak üzere toplamda 10 milyon 926 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiği ifade edildi.

Olayla ilgili olarak Suriye uyruklu bir kişi ile 2 Türkiye vatandaşının gözaltına alındığı, şebeke üyelerinin yakalanması için uluslararası işbirliği temaslarının devam ettiği belirtildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.