banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Tarih Belli Oldu! AK Parti Adayları İçin Tanıtım Toplantısı Yapacak

Daha önce AK Parti ilçe belediye başkan adaylarını açıklamak üzere Şanlıurfa’ya gelmesi son anda ertelenen AK Parti Genel Yardımcısı Numan Kurtulmuş, bu kez açıklanan adayların tanıtım toplantısına katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelecek.

AK Parti Genel Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un katılımıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin  Beyazgül ve 13 ilçe Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısı 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda yapılacaktır.
Konuyla ilgili AK Parti Şanlıurfa il başkanlığından resmi bir açıklama yapılmazken, Karaköprü İlçe teşkilatı resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şöyle denildi:
AK Parti Ş.Urfa BBB Adayımız @zabeyazgul ve 13 ilçe Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısı 26 Ocak 2019 Cumartesi günü Genel Başkan Vekilimiz @NumanKurtulmus beyin katılımı ile 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda yapılacaktır. Tüm halkımız davetlidir. @erkankandemir @AVAHMETAKSOY

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.