banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

TANRIYA ŞİKAYET!!!

Bir okuyucu tarafından Mustafa Akyol’un "Laiklik Müslümanın nesine lazım" baslikli yazisina yazdigi yorum:

İlnginç ve bir o kadar da anlamlı ve samimi ifadeler içeren yoruma müdahale etmeden/düzeltmeden olduğu gibi yayınlıyoruz.

"-TANRIYA ŞİKAYET- bu sabah diğergam kullarından mustafa akyol ikaz etti de uyandım. der ki: senin dinin mükemmelmiş ama onu anlayanların ’’ hepsi ’’ eksik ve kusurluymuş. kendisi buna dahil mi değil mi bilemem. inanmıyorsa ne mutlu ona, demek ki seni doğru anlıyor. ol inananların eksikliği sebebiyle, devletimiz amerika laikliğini örnek alıp, cümle dinlere, mezheplere, ve meşreplere tarafsız kalırsa, sen de, biz de nasiplenirmişiz bu kıyaktan. bu hüküm ilkin bana da hoş geldi, sana yalan söyleyecek değilim ya. laf aramızda ben ve tanıdığım birçok kuluna zaten daral gelmeye başlamıştı şu yolladığın dinden, aynen beni isrilliler gibi.şayet sende kulun akyol’ un tarafındaysan; beni ve tanıdıklarımı yarlığa ey göklerin, yerin ve ikisi arasındakilerin tek sahibi uluların ulusu tanrım, sormadan edemeyeceğim:madem hepimizi eksik anlayışlı, kusurlu kavrayışlı yarattın; o zaman ne diye bize mükemmel, anlayışımızla orantısız din gönderip, tavşana kaç tazıya tut dedin? nolaydı bize de şöle light bi din yollayaydın da, anlayıp kavrasaydık. hem kul akyol yorulmazdı, hem de elin amerikasına tenezzül etmemiş olurduk. en iyi sen biliyorsun, yıllardır amerika’ ya küfrettik, sonunda yine onun kucağına oturtuluyoruz. acayip koyuyor bu durum bize, kafamız karıştı, midemiz bulandı güzeller güzeli rabbicim yaw! senden ricam şu: ya şu abdin mustafayı sustur, ya beni. ya anlayış eksiğimizi kudretinle gider, dinini doğru anlayalım, gavurlara el açmayalım. yahut ta bazı isteklerinden feragat edip abdin mustafa’ ya uy; böylelikle biz de hafiften laikleşip, hafifleyelim, ferahlayalım. hüküm elbette senindir! bize her yol uyar. böyle bekri refik gibi laübali konuştuğuma bakma! biliyorsun seni gizli gizli çok severim. en derin tazimim yalnızca sanadır yüceler yücesi tanrım!"

MUSTAFA AKYOLUN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.