banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Taksi duraklarına standart getirildi



Taksi duraklarına yaptığı ziyaretler esnasında durak esnafının taleplerini değerlendiren Başkan Güvenç, bu talepler doğrultusunda revizyon çalışmalarını hızlandırdı.

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında Taksi durakları ve Ticari taksilerle ilgili kararlar alan Büyükşehir Belediyesi,  revizyon çalışmaları başlatarak Taksi duraklarının iyileştirilmesi taksimetre fiyatları ve Ticari araçlara yaş sınırlaması getirdi.

Bu düzenlemelerin akabinde taksi duraklarına revizyon çalışmaları kapsamında duraklara estetik görünüm kazandıran Büyükşehir Belediyesi, ilk olarak 11 Nisan Şehir Parkında yer alan taksi durağını revize etti.

Kent merkezinde hizmet veren Ticari taksilerde ve Duraklarda yapılan revize çalışmaları  taksici esnafından olumlu tepki aldı.

Taksi duraklarının ve Ticari taksilere getirilen standarlamalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e teşekkür eden Taksi şoförü Cuma Karataş, "yapılan bu durak örnek teşkil ediyor. Şanlıurfa'da taksilerde ve duraklarda yapılan çalışmayla araç yaş sınırı getirildi ve taksimetrelerde standart fiyatlandırma yapıldı. Hem bizim hemde yolcularımız için çok iyi oldu. eski duraklarda oturacak yerimiz bile yoktu sıcakta ve yağmurda mağdur oluyorduk. teşekkür ediyorum" dedi

Öte yandan ilerleyen günlerde kent merkezinde hizmet veren bütün Taksi duraklarında Büyükşehir Belediyesi tarafından revize çalışmalarının yapılması planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.