banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula 1899 Hoffenheim Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI

Tahrip edilen otobüs durakları hala onarılmadı

 PKK/HDP yandaşları tarafından Kobani bahanesiyle 6-7 Ekim tarihlerine tahrip edilen ve kamuya ait olan otobüs durakları aradan geçen bir aya rağmen halen onarılmadı.

HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş ve diğer HDP’li yetkililerin çağrısıyla sokaklara inen HDP yandaşları ortalığı bir birine katmış, özellikle insanların günlük hayatlarında büyük ihtiyaç duydukları otobüs durakları ve trafik ışıkları büyük oranda tahrip edilmişti.

Durakların tahrip edilmesine ve halen onarılmamış olmasına tepki gösteren ve ismini açıklanmasını istemeyen vatandaşlardan E.S, HDP’li belediyenin bu tavrının halkı cezalandırmak anlamına geldiğini söyledi. A.S, “Tüm halkın ortak kullanım hakkı olan bu malzemelerin kırılması, tahrip edilmesinin sebebi bu HDP’nin yandaşlarını sokağa dökmeleri değil mi? Bunlar değil miydi buraları yakıp yıkan, ortalığı talan eden? Şimdi niye tamir etmiyorlar? Belediye onların elinde değil mi? Her halde bu durakları da başkaları gelip yapmayacak! Bu belediye bu tavrıyla tüm Diyarbakır halkıyla adeta alay ediyor. Bize şunu demek istiyor: Siz buna layıksınız!” ifadelerini kullandı.

Kendisinin her gün işe giderken otobüs durağında beklediğini ve yağmurlu günlerde sıkıntı yaşadığını getiren A.S, “Yağmur yağdığında burada perişan oluyoruz. Kırılan camların tamamının parçaları daha yerde duruyor. Bu neyin kini? Halka neyi ödetmeye çalışıyorlar? Bunu anlamış değilim.” diyerek tepki gösterdi. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.