banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Tahliye kararı veren hâkimlerden 2.'side tutuklandı

HSYK müfettişleri, “paralel yapı”  suçlamasıyla  tutuklu bulunan polislerle ilgili tahliye kararı veren İstanbul 29. ve 32. Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimleri Metin Özçelik ve Mustafa Başer’in tutuklanmalarını istemişti. Bunun üzerine dün tutuklanan Hâkim Metin Özçelik’ten sonra bugün ifade vermek için adliyeye gelen 32. Asliye ceza hakimi Mustafa Başer de mahkeme tarafından tutuklandı.

İstanbul 29. Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimi Metin Özçelik dün hakkındaki tutuklama talebi üzerine ifade vermek üzere Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesine gitmişti. Özçelik, Bakırköy Adliyesi’nde gözaltına alındıktan sonra “Örgüt üyeliği” suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Silivri’de tutuklu bulunan polisler hakkında tahliye kararı veren ikinci Hâkim Mustafa Başer ise bugün Bakırköy Adliyesine gelmişti. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.