banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

ŞUTSO'DAN SAĞDUYU ÇAĞRISI

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) son günlerde yaşanan olumsuzluklardan dolayı iş dünyasını ve halkımızı sağduyuya davet etti.
Başkan E.Sabri Ertekin, Yönetim ve Meclis Kurulu Üyeleri’nin de katılımıyla bir basın açıklaması yaparak Türkiye gündeminde son dönemde yaşanılan gelişmelerin ülke ekonomisine olumsuz etkilerine dikkat çekti.
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ülkemiz gündeminde yer alan son dönemdeki gelişmelerin ekonomimize olumsuz etkilerini üzüntüyle takip etmekteyiz diyen Başkan Ertekin açıklamasında şunları ifade etti: “Son günlerde ülkemizin üzerinde büyük oyunlar oynanmaktadır.  Türkiye’nin gelişmesini ve ilerlemesini istemeyenler, halkımızı birbirine düşürerek ülkeyi zayıflatmaya çalışmaktadır. Bu bir oyundur ve bizler bu oyuna gelmeyelim. Bu oluşturulan kaos ortamı ekonomiye büyük zarar vermekte ve geleceği görmekte sıkıntılar oluşturmaktadır.  
Hiç kimseyi ötekileştirmeden dini, dili, ırkı ayırmaksızın, hep birlikte el ele verip hareket etmeliyiz. Bilmeliyiz ki ülkemizin ileriye gitmesi için herkesin çabalaması gerekir. Bizim istediğimiz hukukun üstünlüğünün kabul edildiği ve hiç kimsenin zulüm görmeyeceği bir ülkedir. Bunun için herkesi sağduyuya davet ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.