banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Ekonomi Başkanı Hıdır Toprak

ŞUTSO'da 2. Sabri Ertekin dönemi resmen başladı

29 meslek grubuna mensup Ticaret odası Meclis üyelerinin seçiminin ardından gözler yeni yönetim Başkanı ve Meclis Başkanına çevrilmişti. Ticaret ve Sanayi odasının 74 Meclis üyesi  yeni Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı, yönetim, Disiplin ve TOBB Genel kurul üyelerini belirlemek üzere sandık başına gitti.

Geçtiğimiz dönem Ticaret ve Sanayi odası  Başkanlığını başarıyla tamamlayan ve yeniden Başkan adayı olan E.Sabri Ertekin, Meclis üyelerinin tamamına yakının oyunu alarak yeniden Başkan seçilirken, Meclis Başkanlığına ise İbrahim İletmiş seçildi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetim kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin Başkanlığında ki 11 kişilik yönetim şu isimlerden oluştu.

İ.Halil Peltek, İbrahim Uludağ, Halil Akkaya, Cevahir Asuman Yazmacı, Mirhat Arhan, Faruk Atlas, Murat İmamoğlu, Mustafa Tuz, Cumaali Güneş, Mustafa Badıllı.

TOBB GENEL KURUL DELEGELERİ:

İbrahim Toru,Ömer Yıldırım, Kadir Kılıçoğlu, Mehmet Erdem, Vedat Polat, Hasan Avşaroğlu, Ahmet Sambur, Mustafa Sarı, Mehmet Fatih Gülel, Kemal Süt, Mehmet Aslan, Mehmet Çalışkan, Mahmut Akaslan,

DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ:

Davut Ayaz, Abdurrahman Eyyüpoğlu, Mahmut Şevket Küçük, Küçük Hasan Bülbül, İbrahim Direk, Mustafa Arslan.

Ticaret ve Sanayi Odası yeni Meclis Başkanı İse İbrahim İletmiş  seçildi. Tek Liste ile gidilen Meclis Başkanlığı seçimlerinin ardından Meclis Başkanlığına İbrahim İletmiş seçilirken, Başkan vekilliklerini ise Mustafa Taş, Naci Tataş  yapacak. Meclis Katipliğini ise Ali Çicek yürütecek.

kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.