banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Sur'un yeniden kazılmasına halk izin vermedi

Sur’da daha önce yasağın olduğu ama şimdi kaldırıldığı bazı mahallelerde PKK’liler tarafından tekrardan çukurlar kazılması üzerine halk tepki gösterdi. Halkın tepkisi üzerine barikat kurup çukur kazan grup mahalleden uzaklaştı.

Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahallelerinde yasak devam ederken yasağın olmadığı İskenderpaşa, Lalebey ve Alipaşa mahallelerinde bir grup tarafından tekrar barikat ve çukur kazılmak istendi. Ancak halkın yoğun tepkisi üzerine paniğe kapılan grup, çukur ve barikatları olduğu gibi bırakarak uzaklaştı.

Öte yandan Hasırlı Mahallesi'nde bu sabah 1 Uzman Çavuş, açılan ateş sonucu vurularak ağır yaralandı. Sur ilçesinde tuzaklanmış bombanın patlatılması sonucu ise 3 asker ile hendekleri kapatmak için giden Devlet Su İşleri (DSİ) ekibinin içinde yer alan 1 işçi yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.  (M. Sıddık Bilge – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.