banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Sur'un bazı mahallelerinde sokağa çıkma yasağı kalktı

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde Cemal Yılmaz Mahallesi, Cevat Paşa Mahallesi ve Dabanoğlu Mahallesinde saat 20.00 itibari ile sokağa çıkma yasağının kaldırılacağı bildirilirken bazı mahallelerde ise yasağın devam ettiği açıklandı.

Konuyla ilgili Valilikten yapılan açıklamada, 10 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 05.00’ten geçerli olmak üzere sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Sur ilçesinde, ilçenin içinde kalan Dabanoğlu, Cemal Yılmaz ve Cevat Paşa Mahallelerinde yapılan çalışmalar sonucunda sokaklarda açılan hendeklerin kapatıldığı, barikatların kaldırıldığı ve sokakların güvenli hale getirildiği belirtilerek, Dabanoğlu, Cemal Yılmaz ve Cevat Paşa Mahallelerinde 12 Ekim 2015 Pazartesi günü saat 20.00’den itibaren sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı ifade edildi.

Bazı mahallelerde ise yasağın devam ettiği belirtilen açıklamanın devamında, “Fatihpaşa, Hasırlı, Savaş mahallelerinde ve Gazi Caddesinde söz konusu çalışmalar sürdüğünden sokağa çıkma yasağı devam etmektedir. Bu mahallelerde sokağa çıkma yasağının bitim süresi ayrıca duyurulacaktır.” denildi. (ILKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.