banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Suruç'ta esrar ekenlere baskın
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar neticesinde; 30 Nisan 2012 günü Narkotik ve Psikotrop Madde İmal ve Ticareti yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik Suruç ilçe merkezi, Karaca ve Yalınca köylerinde yapılan operasyonda; V.S, Ö.L, S.Y, İ.L ve S.L adlı şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramada toplam (4.912) kök kenevir bitkisi, (222) gr. kubar esrar ile (20) gr. kenevir tohumu ele geçirilmiştir. Olayla ilgili adli makamlara sevk edilen (4) şahıstan İ.L ve V.S tutuklanarak cezaevine konulmuş, S.Y ve L.Ö tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.



Ayrıca, Akçakale ilçesi Kırmıtlı köyü bölgesinde gece saatlerinde yapılan kontrolde (100) karton kaçak sigara ele geçirilmiştir” denildi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.