banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Suruç'ta Bozdağ, Akşam ve Karatay'ların kan davası barışla son buldu

Suruç’un Aligör Beldesinde Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Vali Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Alay Komutanı, kurum amirleri ve yaklaşık 9 bin kişinin katılımı ile gerçekleşen barışta Milletvekili Gök, Barış ve kardeşliğe vurgu yaptı.

 

Kanın kanla yıkanmayacağını belirten Milletvekili Gök; “Öncelikle bu barış sürecinde bizlere her türlü katkı sunan değerli kardeşlerimi tebrik ediyorum. Barış ve kardeşlik ile huzur ortamı gerçekleşir. Bu coğrafya, bu huzur ortamı bu tür hadiselerle anılmak istemiyor. İslami emir ve yasakları yaşayan siz değerli insanlar, cahiliye toplumların davası olan kan davaları artık son bulacak. Buna benzer hadiseler toplumun önde gelenlerin katkısı ile geride bırakacağız” dedi.

Ailelerin büyülerini bir araya getiren Milletvekili Gök ve beraberindekiler, Kuran-ı Kerim ve tekbirler eşliğinde barışı sağladılar.

 

Daha sonra yöre has hazırlanan yemekler misafirlere ikram edildi.

Bilindiği gibi 4 ay önce çıkan kavga neticesinde 2 kişi ölmüş, 2 kişi ise ağır yaralanmıştı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.