banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Suruç’ta Bahar Şenlikleri Yapıldı


İlçe merkezinde düzenlenen bahar şenlikleri, öğrenciler tarafından sunulan çeşitli gösterilerle başladı.
Daha sonra okullar tarafından açılan stantları gezen Başkan Güvenç, öğrencilerin yaptığı çalışmaları inceleyerek, öğrencilerden stantlarda yer alan ürünler hakkında bilgi aldı. Suruç gençliğinin şenliklerle büyümesi temennisinde bulunan Başkan Güvenç, bahar şenlikleri etkinliğinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Vatandaşlar ve çocuklar tarafından yoğun ilgi gören Başkan Güvenç, gençlerle sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Gösterilerin ardından Suruç İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi, günün anlamına yönelik bir konuşma yaparak, Suruç’un Şanlıurfa için motor gücünde olacağını belirtti. İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi, birlik ve beraberlikle içerisinde suyla kavuşan Suruç’un yeşiller içinde büyüyeceğini söyledi.
Düzenlenen şenliklerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Celalettin Güvenç’in yanı sıra Suruç İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi, kurum amirleri ve Suruçlular yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.