banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Suruç Yolunda feci kaza: 2 Ölü 3 Yaralı
Kaza Şanlıurfa- Gaziantep karayolunun 25. kilometresinde 16:05 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre kazada Gaziantep yönünden Şanlıurfa’ya gelen bir otomobil hatalı solama yaptı. Hatalı solama yapan otomobil karşı yönden gelen tır ile çarpıştı. Yıldan geçen araç sürücülerinin 112 acil servislerine bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.





Olay yerinde yaralılara müdahale eden sağlık ekipleri ismi öğrenilemeyen bir kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Kazada yaralanan 3 yaralıyı sağlık ekipleri ambulanslarla Şanlıurfa’daki çeşitli hastanelere getirdi.  Yaralılardan 22 yaşındaki Mehmet Demir ile 17 yaşındaki Mehmet Şekerci Ambulanslarla Balıklıgöl Devlet hastanesine getirildi. Durumu ağır olan 22 yaşındaki Mehmet Demir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hayatını kaybeden Mehmet Demir otopsisi yapılmak üzere Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Kanalurfa.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.