banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Suruç Kaymakamı Köyleri Geziyor
Küçükova köyünde içme suyu şebekesi inşaatında incelemelerde bulunan Kaymakam Akbulut daha sonra köyü gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Küçükova İlköğretim okulunda incelemerine devam eden Kaymakam Akbulut öğrencilere kitap okuttu. Öğrencilere ders çalışmaları konusunda nasihatlerde bulunan Kaymakam Akbulut’’ Sizler bizim geleceğimizsiniz.


Okuyup ülkeyi kalkındıracak yarınlarımızın teminatı olan sizlere çok büyük görev düşüyor. Bu yüzden çok ders çalışmanız lazım. Bizler kaymakamlık olarak her zaman eğitimin kalitesini arttırmak için çalışacağız ama sizlerdende beklentimiz başarı göstermenizdir’’ dedi. Başarı dileklerinin ardından köyden ayrılan kaymakam Akbulut daha sonra Yukarı Ataklar ilköğretim okulunu ziyaret etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.