banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Suriye'ye Yardım Kampanyası Devam Ediyor



Başta Şanlıurfalılar olmak üzere birçok STK’nın bu kampanyaya büyük destek verdiğini belirten Güllüoğlu, şuana kadar kampanya kapmasında 18 TIR yardım malzemesinin Suriye’ye gönderildiği söyledi.

Kampanyanın başlatılmasında emeği geçen Belediye Meclis Üyesi M.Adil Saraç, Yusuf Mert ve Neşet Uçkan’a, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ ve diğer belediye birim amirlerine teşekkür eden Güllüoğlu, kampanyaya devam edildiği kaydetti.

Güllüoğlu, “Bilindiği üzere Şanlıurfa Belediye Encümeni’nce yaklaşık 2,5 ay önce başlatılan “Suriyelilere Yardım Kampanyası’nda bugün gelinen nokta bizleri sevindirmiştir. Suriye’den göç edemeyen mülteci kamplarında barınmayan, evleri ve işyerleri yıkılmış sınır bölgelerimizde göçebe hayatı yaşayan Suriyelilere, başlatılan yardım kampanyası kapsamında şuana kadar 18 TIR yardım malzemesi gönderilmiştir.

Halen yardım kampanyası sürmektedir. Bu kampanyanın hızlı bir şekilde devam etmesine özveri gösteren Belediye Meclis Üyesi M.Adil Saraç, Yusuf Mert ve Neşet Uçkan ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Necmi Karadağ’a teşekkür ediyorum. Belediyemizin yanı sıra bu kampanyaya destek veren Valilik ve STK’lara ve temsilcilerine de teşekkür ediyorum. Suriyeliler bizim kardeşimiz. Yardımların devam etmesi bizim için çok önemli. Kampanyamıza büyük özveri gösteren bir isim olan Osman Gerem’e ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.