banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Suriyelililer, 'Dünyayı adaletli olmaya çağırıyoruz'

Esad’a bağlı uçakların Haseki’de sivil insanları bombalamasını protesto eden bir grup Suriyeli basın açıklaması düzenledi.

Rabia Meydanı'nda toplanan grup ellerinde Arapça yazılı dövizler taşıyarak Esad aleyhine sloganlar attı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Arap Der Başkanı Şükrü Kırboğa, Haseki’ye yapılan saldırılara sessiz kalınmasını eleştirdi.

Suriye’nin Haseki kentine yapılan son saldırıyı kınayan Kırboğa, “Esad’a ait savaş uçakları Haseki bölgesine varil bomba atıldı. Bu sivil ve medeni insanların yaşadığı bölgeye atılmıştır.Orada kesinlikle askeri bir nokta yoktur.Aldığımız bilgilere göre Mezat’a atılmıştır. Suriyelilerin yoğun olduğu bir bölge ve yüzlerce ölü ve yaralı olduğunu biliyoruz.Bu olayı dünyaya ve Türkiye halkına duyurmak için bugün toplandık. Bu olayı kınamak için ve dikkatleri buraya çekmek için buradayız. Dünya kamuoyunu adil olmaya davet ediyoruz.” diye konuştu. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.